50 jaar ervaring in bedrijfswagens van Volkswagen

Autohandel Caron verzorgt al 50 jaar lang de inkoop, verkoop, export, verhuur en onderhoud aan gebruikte bedrijfswagens van Volkswagen. Men noemt Autohandel Caron in Made en omstreken niet voor niets ‘de specialist op het gebied van Volkswagen bedrijfswagens’. Frans en zoon Ronnie Caron delen al jaren de passie voor het automerk Volkswagen, dat staat voor duurzame kwaliteit en betrouwbare techniek.

Voor de zakelijke rijder begrijpen we dat uw bedrijfswagen niet alleen een vervoersmiddel is. In tegendeel: het is voor veel ondernemers ‘de motor van het bedrijf’. Met een Volkswagen Bedrijfswagen bent u zorgeloos onderweg waardoor u kunt doen waar u goed in bent: ondernemen! Bent u particulier? Ook dan adviseren we een Volkswagen bus die aansluit op hetgeen wat u wilt gaan doen.

Uw kopje koffie staat klaar

Autohandel Caron staat voor persoonlijk en gemoedelijk klantencontact. De Brabantse hartelijkheid is te herkennen in onze aanpak en werkwijze. Onze collega’s in zowel de showroom als de werkplaats staan dan ook graag voor u klaar. We verwelkomen u hartelijk en indien gewenst met een kopje koffie. Want hoe zakelijk uw bedrijf, product of dienst ook is: u hecht waarde aan een betrouwbare mobiliteitspartner die niet om de zaken heen draait. Vandaar dat vandaag kopen bij ons ook echt morgen rijden is.

Ons team

Bekijk team

Contactgegevens

Autohandel Caron Zuideindsestraat 70

4921XN Made

T: 0162-682187
F: 0162-686677
E: [email protected]